Užitečné

Malý byt renovovaný z recyklovaných materiálů

Malý byt renovovaný z recyklovaných materiálů

Javier de Paz García

Tohle do 50 m2 v Madridu z malého a tmavého konvenčního bytu na světlý a prostorný prostor. S a minimální rozpočet a používání recyklovaných materiálů, zrodila se reforma přání svého majitele získat novou místnost. Chcete-li to provést, architekt Natalia Matesanz Ventura se zaměřil na potřeby světla, prostoru a úspornosti prostředků jako obratlovců projektu, který se nazývá UPHouse.

Reklama - Čtěte níže dříve: nic k vidění Javier de Paz García

Před zahájením reformy by basa mohla být naprosto bez povšimnutí dům typu studio, s kuchyní integrovanou v obývacím pokoji.

Kouzlo začíná Javier de Paz García

Bas byl transformován začleněním a prostor dvojité výšky, který funguje jako distribuční hala, kuchyně, jídelna a sAlón, který komunikuje s vnitřním nádvořím bydlení.

Udržitelná sázka Javier de Paz García

Materiály byly minimalizovány, vyhnout se zbytečným úpravám.

většina rozpočtu bylo investováno do nábytek na zakázku, vysoce kvalitní tesařství a v provedení jemné ocelové konstrukce, vypočtené tak, aby držely horní místnost, aniž by její podpěry přerušovaly prostor.

Průmyslový duch Javier de Paz García

Materiály, levné a průmyslové, zvyšte svou kategorii podle toho, jak jsou uspořádány a smíšeny. Jako sgarážová podlaha encillo, která je kombinována s mosaznými profily, aby se zabránilo praskání, sjednocení celého bytu.

Výhled na terasy Javier de Paz García

Otevření prostorů umožňuje nahlédnout do exteriéru domu, což vytváří uvolněnější prostředí.

Zvukotěsná Javier de Paz García

přes sto březových žehliček pocházejí staré průmyslové obalové krabice, obnoveno pro uspořádat síť panelů a lamel, které skryjí zvukovou izolaci, tak nutné v tomto typu bydlení.

Inteligentní osvětlení Javier de Paz García

Světlo bylo maximalizováno různými způsoby, ale pokud existuje něco, co vynikne, je zrcadlový trezor, zodpovědný za skrytí úložného prostoru a klimatizační zařízení.

Mix prostředí Javier de Paz García

Společné prostory používají chladnější odstínys černou a bílou soukromé prostory, stejně jako pracovna a ložnice, zakrývají se teplem břízy.

Železné základy Javier de Paz García

Nosné rámy jsou uspořádány rovnoběžně se stěnami, kolem malé koupelny, nyní s přirozeným světlem.

Tím se vytvoří kovová hrana kbelík který ukazuje jeho svary a přirozenou barvu železa.

Volný přístup Javier de Paz García

posuvné dveře dále optimalizovat prostor koupelny.

Dotek milosti Javier de Paz García

Viděná cihlová zeď je vyzdobena kachlovou přední stranou. Stejné, které pokrývají sprchový kout, oddělený od dřezu betonovou zdí.

United Javier de Paz García

sprchový kout Rozšiřuje optický prostor a propojuje koupelnu se zbytkem domu.

Informace: S laskavým svolením Natalia Matesanz Venturawww.cumulolimbo.com