Jiné

Sbohem, kancelář. Ahoj doma

Sbohem, kancelář. Ahoj doma

Majitelé tohoto Valencijský byt z roku 1930, milovník manželství vinobraní, měli jasný cíl, kterého chtěli dosáhnout reformou: „Obnovit původní charakter domu, který byl přeměněn na kancelář a který ztratil všechny prvky, které charakterizovaly výstavbu začátku století expanze města Valencia, jako podlahy, lišty, dveře ... ". Vysvětlují to architekti Isabel Roger Sánchez a Daniel González López ze studia DG Architect Valencia, kteří tuto výzvu přijali. Kromě toho v seznamu potřeb páru bylo také rozdělení domu do dvou zón: jedna, ve které žili po celý rok, a druhá, ve které by jejich děti mohly zůstat, když je navštívily, „aniž by došlo k úpravě jejich obvyklý způsob života “, poukazují na to.

150 metrů čtverečních podlahy Byli rozděleni do několika prostorů, které architekti odstranili, aby překreslili nový, aktuálnější, funkční a otevřený plán. Místnosti umístěné na hlavních fasádách byly tedy z hlediska pohledu použity pro dvojice: obývací pokoj s pracovním prostorem, kuchyň s jídelnou a ložnice s šatnou a koupelnou. Dvě ložnice jejich dětí a koupelna byly umístěny na druhém konci a vytvořily oddělenou část od první.

Projekt designu interiéru se točil kolem „návratu ztracené postavy do bydlení“, vysvětluje duo. "V každém z těchto prostorů byly zpracovány všechny prvky, od designu podlah a výběru střešních lišt, až po design každého z dveří a oken." Pro výzdobu měli dobré oko majitelů a jejich výběr kusů vinobraní které se mísily s aktuálnějšími návrhy, což vedlo k nadčasovému, funkčnímu a připravenému přijímat návštěvníky interiér.

www.dgarquitecto.blogspot.com.es
Fotografie: Mariela Apollonio www.fotografadearquitectura.com

Možná vás bude zajímat:

- Převedená domácí kancelář

- Podlaha 60 m2 přizpůsobená rodině

- Útulný byt s rozvodem tekutin

- Skvělá reforma a dokonalý design interiéru

Reklama - Pokračujte ve čtení pod minulostí Gray

Studio DG Architect reformovalo kancelář ve Valencii, aby se stalo domovem manželství. V obývacím pokoji, TS Console konferenční stolek od Gubi, Time sofa od Pianca, Gräshoppa stojací lampa od Gubi a nástěnná lampa od FLOS.

Zpět domů

Architekti přepracovali v moderním klíči styl počátku 30. let, aby obnovili funkci bydlení. Dánská příborník je originální design od Gunni Omanna.

Otevřené prostory

Příčky, které rozdělily podlahu na mnoho prostorů, byly zbořeny a byly vytvořeny otevřenější a tekutější oblasti. Jídelní stůl 60. let navržený Johannesem Andersenem.

Applied Boys

Na stěnu obývacího pokoje byl nainstalován studijní prostor. Stůl navrhl Isabel a Dani a židle model S32 od Breure, editoval Thonet.

Otevřené dveře

Vedle obývacího pokoje, kuchyně a v pozadí hlavní ložnice.

Nejdůležitější jídlo

V kuchyni je snídaňová část, která slouží jako průchod do hlavní ložnice. Židle jsou model Coco de Gubi)

Pohled zepředu

Pohled na sled prostorů: ložnice, kuchyň a obývací pokoj. Užitkové kulaté zrcadlo od Stellar Works.

Vstup do ložnice

Majitelé chtěli dvě různé oblasti: jednu pro svůj každodenní den a druhou nezávislou pro to, kdy jejich děti navštívily.

Zasloužený odpočinek

Výhled do ložnice Byla instalována zeď (se sochami Birds in fliht od Curtis Jere), aby byla umístěna čelní deska a za ní byla vytvořena šatna. Postel je postel Chambre od Stellar Works a lampa je od Intueri ligth.

Zůstaňte prázdné

V koupelně hlavní ložnice s velkoformátovým porcelánem napodobujícím mramor Inalco.

Obnovte minulost

Architekti vybrali všechny prvky (podlahy, lišty, tesařství ...), aby tuto starou kancelář zpříjemnili.

Vědět, jak využít

Vlastním skříňkám se podařilo vytěžit maximum ze svých 150 metrů čtverečních.

Host koupelna

Nachází se v oblasti pro děti manželství. Půda je hexagonální kamenina Hisbalitu.

Bílé a dřevo

Vlastní dřevěný šatník, který kontrastuje s bílou.

Teplo

Díky rozumnému použití dřeva byly tyto prostory příjemnější. Vzadu, v obývacím pokoji, Bertoia Diamond Chair ve zlatém křesle, Harry Bertoia, editoval Knoll.

Kouzlo minulosti

Majitelé jsou milovníci designu vinobraní.

Dobrá rostlina

Půdorys po reformě.