Jiné

Byt na náměstí Paseo de Gracia v Barceloně zdobený etnickými doteky

Byt na náměstí Paseo de Gracia v Barceloně zdobený etnickými doteky

Sébastien Robert

Po osmi měsících v prodeji, tento byt v barcelonské čtvrti Gracia, postavený v roce 1975, dosud nenašli nové majitele. Řešení? Projekt Domácí představení dát domu více vzduchu.

70 m2 rozloženo do tří ložnic, kuchyně, obývacího pokoje a východně orientovaného balkonuByli perfektní základnou pro zahájení práce. Tímto způsobem Sébastien Robertův tým se rozhodl pro etnický styl elegantníjako výrazný prvek Ukážeme vám!

Reklama - Čtěte níže dříve: místnost bez definovaného stylu Sébastien Robert

To byla hala před reformou, zdobené náhodným nábytkem a nic útulného.

Před: zbytečný prostor Sébastien Robert

Měl jsem venkovní osvětlení a pěkný prostorale ne se správnou výzdobou.

Po: Dekorace kolem černé barvy Sébastien Robert

Aby kontrastovali s černou barvou nové dekorace, používali v některých detailech modrou barvunapříklad na modré tabulce (model Gladom z Ikea), na polštářích a na konvici (H&M Home).

Po: Ethnic Chic Sébastien Robert

Aby vyhovovaly etnickému stylu elegantní, a přinesli teplo do prostoru, vybrali si několik židlí Supersrest, stolek IKEA a koberec Hamid.

Houpací křeslo IKEA doplňuje obývací část; a ozdobné desky na zdi, pocházející ze Zimbabwe a ručně vyráběné, dávají ručnímu doteku prostředí.

Před: nudná a nudná jídelna Sébastien Robert

Před přeceňováním bydlení jeden ze zásad Domácí představení je reorganizovat prostor. Mají tři pokoje, potenciální kupci jsou orientováni na profil rodinya za to, distribuce byla rozdělena na dvoulůžkový pokoj, dětskou ložnici a místnost na jógu.

Po: Jídelna, která rozdává život a svěžest Sébastien Robert After: Triumf přírodních vláken Sébastien Robert Before: Temná a depresivní místnost Sébastien Robert

Před projektem Domácí představení, místnost na jógu byla neatraktivní ložnice, s nábytkem, doslova v krabici.

Po: Jóga Sébastien Robert

Výběr místnosti pro jógu je strategií marketingplnohodnotný a důvod je velmi jednoduchý: člověk, který chce koupit dům, navštěvuje několik týdnů, ale pravděpodobně žádný z nich nemá prostor pro cvičení jógy. Na které patro si tedy budete nejvíce pamatovat?

Poté: Málo prvků, ale dobře vybraných Sébastien Robert

Zařídit tento prostor museli analyzovat potenciál místnosti (Kdyby to byla kancelář, objem stolu by neumožňoval vizualizovat celou plochu).

Na druhou stranu atmosféra dokonale přijala etnický styl elegantní. A aby byla zkušenost kompletní, umístil osvěžovač vzduchu, protože vůně jsou klíčové při vytváření empatie s budoucím kupujícím.

Před: Stará kuchyň Sébastien Robert Before: Vstup do něj byl jako výlet do minulosti Sébastien Robert After: Moderní kuchyň s vestavěnými světly ve skříních Sébastien Robert

Pro zvýrazněte kuchyňský prostor a modernizujte jej, použili dobrý nátěr.

Po: Zdobené v černé a bílé s milostí přírodních vláken Sébastien Robert

Pracovní deska byla natřena bílea střelci byli vyměněni za pouhých 40 EUR.

Před: úzká a zastaralá koupelna Sébastien Robert After: Světlá koupelna, která vypadá dvakrát větší Sébastien Robert

Ještě jednou obraz fungoval zázraky.

Před: Ložnice s možnostmi Sébastien Robert

Podle plánu bydlení hlavní místnost je poslední k návštěvě, což z něj činí rozhodující prostor pro nákup.

Poté: Ložnice časopisu Sébastien Robert

Vyzdobit ho a dát mu vzduch elegantní, kombinovaná růžová a černá. To vše společně s ložním prádlem H&M Home, nástěnnými lampami IKEA a stropní lampou Dekoplace.

Před: Místnost, která neříká nic Sébastien Robert After: Mateřská školka snů Sébastien Robert

Dětský pokoj byla inspirována džunglí. Chcete-li tento prostor vytvořit, použili tapetu s palmovými motivy a přidali několik ozdobných prvků z H&M Home.

Před: Smutná hala Sébastien Robert

Věšák na kabát a lavice: jediný nábytek, který žil v této hale který nesplnil svou funkci přivítání.

Po: Moderní vzduchová hala, která vás zve ke vstupu Sébastien Robert

Sál byl vyzdoben za méně než 40 EUR, včetně 3 zrcadel Dekopalace a věšáku na kabáty.

Chcete-li dát hale charakter, malovali spodní pruh zdi v antracitové šedé a umístili černé dřevěné lamely, které vymezovaly obě barevné oblasti.

Před: Standardní terasa Sébastien Robert

Ještě jednou zdobené různorodým nábytkem Bez konkrétního stylu.

Po: Boho chic balkon Sébastien Robert

Aby oživili balkón, umístili umělá tráva a závěsné křeslo. Konečný výsledek? Po uvedení bytu zpět do prodeje, byly vygenerovány více než 15 návštěv týdnědo.
//www.sebastien-robert.com